Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Przejdź do wyszukiwarki
Fotokarta
Fotokarta
Wyszukiwarka elasticsearch
szukaj
Zaawansowane
Znajdź ...
Wszystkie te słowa
Dokładnie te słowa
Żadne z tych słów
Przeszukaj
W bazie zdjęć
W dowolnym miejscu strony
Szukaj
Fixed-menu
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Fotokarta
Fotokarta
O nas
Aktualności
Nasze zbiory
Kolekcje
Temat miesiąca
Oferta
Partnerzy
Nasze projekty
Opracowanie i digitalizacja
Publikacje
Wystawy
Kontakt
Wesprzyj nas
EN
Zobacz nas w social media
Słowa kluczowe
Wyniki wyszukiwania tagu:
kucharze
Znalezionych wyników:
43
1942-1944, Münchenbuchsee, Szwajcaria. Kucharze pracujący w polskim obozie internowania. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
1942-1944, Münchenbuchsee, Szwajcaria. Kucharze z obozu internowania stoją przy kuchni polowej. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Luty 1940, Assais-les-Jumeaux, Francja. Kucharze 5 Małopolskiego Pułku Strzelców Pieszych 2. Dywizji Strzelców Pieszych prawdopodobnie myją ziemniaki przy studni. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Wiosna 1940, La Maucarriere, Francja. Oficer 2. Dywizji Strzelców Pieszych pozuje do zdjęcia na tle kuchni polowej. Z tyłu widoczni są kucharze, którzy przygotowują posiłek. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Po 26.01.1940, Thénezay, Francja. Żołnierz-kucharz z 2. Dywizji Strzelców Pieszych wlewa napój do menażek wojskowych. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Wiosna 1940, La Maucarriere, Francja. Kuchnia polowa. Żołnierze-kucharze z 2. Dywizji Strzelców Pieszych przygotowują posiłek dla wojska. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Wiosna 1940, La Maucarriere, Francja. Kuchnia polowa. Żołnierz-kucharz z 2. Dywizji Strzelców Pieszych nalewa do menażek jedzenie. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
1945, Lille, Francja. Kucharz obozowy żołnierzy z 2. Dywizji Strzelców Pieszych. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
1940-1941, Münchenbuchsee, Szwajcaria. Pora obiadowa. Kucharz dokłada żołnierzowi porcję na talerz. Fot. Jerzy Konrad Maciejewski, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Pracownicy kuchni okrętowej. Zdjęcie wykonane w czasie rejsu promu m/f Gryf na trasie Świnoujście-Ystad (Szwecja). Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Lata 70., brak miejsca. Okrętowa kuchnia. Zdjęcie wykonane na pokładzie ms Brygada Makowskiego. Fot. Maciej Jasiecki, zbiory Ośrodka KARTA
Marzec 1965, Warszawa, Polska. Kuchnia restauracji "Trojka" w Pałacu Kultury i Nauki - kucharz dzieli mięso toporem. Fot. Romuald Broniarek/KARTA
1
2
Następna strona
Przekaż zbiory
Z innych archiwów
Nasze zbiory
Nowości w zbiorach
Facebook - dolne menu
Instagram - dolne menu
Twitter-dolne menu
Youtube - dolne kafelki
Ta strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w ustawieniach przeglądarki.
Dowiedz się więcej